Vacature Projectleider Meet- en Regeltechniek

Projectleider Meet- en Regeltechniek in Rotterdam

Projectleider

Projectleider Meet- en Regeltechniek

Van Dorp Rotterdam Fulltime

Tristan van

Standplaats: Capelle aan den IJssel | Aantal uur: 40

Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en veel opleidingsmogelijkheden? Woon je in de omgeving van Rotterdam én ben jij als projectleider meet- en regeltechniek op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Wil je van gedachten wisselen over de vacature of wil je meer informatie? Bel of app naar !

Wat ga je doen?

Als Projectleider Meet- en Regeltechniek ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de juiste kwaliteit, het juiste rendement en tevreden klanten van de (renovatie- en nieuwbouw-)projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Daarnaast zorg je voor de aansturing van het projectteam en de uitvoerder, chef monteurs die bij de verschillende projecten betrokken zijn. Jouw uitdaging is het zorgen voor een efficiënte, rendabele en kwalitatief goede uitvoering en oplevering van projecten volgens opgegeven specificaties en planning. In overleg met de klant zorg je voor juiste afstemming met de klant en ook intern op het gebied van werkvoorbereiding. Zowel voor de klant als ook voor de montage ben je de vraagbaak en zorg je regelmatig voor afstemming van het verloop van het project met alle betrokkenen. Tijdens montage en naderhand controleer je de uitgevoerde werkzaamheden van eigen monteurs, ingeleende monteurs en onderaannemers. Als het project afgerond is, zorg je voor een juiste overdracht aan de klant.

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Omdat je voor je functie veel reist krijg je van ons een elektrische auto ter beschikking;
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen;
 • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar recente ervaring met het werken in een vergelijkbare functie
 • Je hebt minimaal een afgeronde studie op MBO4 niveau richting de installatietechniek, mechatronica, energietechniek of aanverwant;
 • Je bent als hét visitekaartje van Van Dorp representatief, communicatief vaardig en klantvriendelijk - omdat service de kern van je werk is;
 • Als zelfstandige technicus ben je flexibel en stressbestendig, want geen klant of storing is hetzelfde.
 • Tenslotte ben je natuurlijk in het bezit van een rijbewijs B.

Wie is Van Dorp?

Van Dorp Rotterdam is één van onze grootste vestigingen, gevestigd in een prachtig nieuw pand in Capelle aan den IJssel vlakbij de Van Brienenoordbrug. Ondernemerschap en gezelligheid ligt aan de basis van de vestiging - zoals de meer dan 150 medewerkers, van werkvoorbereiders & projectleiders tot technisch beheerders en monteurs kunnen beamen. We hebben twee pijlers; technisch beheer en klantspecifiek werk, waarbinnen de medewerkers verdeeld zijn in klantteams en disciplines. Ook zijn diverse specialties op deze vestiging aanwezig, van sprinklertechniek en legionellabeheersing tot energie en meet- en regeltechniek. Iedereen die er werkt is trots om voor Van Dorp te werken en de klus samen met elkaar te klaren. Kansen zien en kansen pakken, dat doen we in Rotterdam!

Word jij onze nieuwe dorpsgenoot?

Laat direct hieronder je gegevens achter.

Voor vragen kun je contact opnemen met Tristan van via ofFunctie:projectleider meet & regeltechniek
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dorp installaties via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures maassluis
 2. Projectleider Meet- en Regeltechniek Van Dorp installaties 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures