Vacature Projectleider Straal

Projectleider Straal in Botlek Rotterdam

Projectleider straal- en schilderwerk Industrie en Infra

HBO - Botlek-Rotterdam

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider Straal- en schilderwerkzaamheden voor onze industrie- en infrawerken.

Als projectleider houdt je je bezig met straal- en conserveringswerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van verschillende technieken zoals: (nat)gritstralen, machinestralen, airless spray en TSA.

Onze onderhoudswerkzaamheden worden voornamelijk in het zuidwesten van Nederland uitgevoerd bij opslag- en productiebedrijven in de (petro)chemische industrie waar we o.a. tanks (uit- en inwendig), leidingen en constructies behandelen, maar ook bij (semi)overheidsbedrijven waar we aan bruggen, viaducten en sluizen werken. Hierbij worden projecten voorbereid en uitgevoerd waar processen van "verificatie en validatie" erg belangrijk zijn.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. Van tender tot oplevering voer je zelf taken uit en geef je leiding aan verschillende teams waaronder ook diverse onderaannemers die zich bezighouden met de realisatie hiervan. Hierbij ben je financieel verantwoordelijk en krijg je alle vrijheid om te ondernemen in het verwerven van nieuwe opdrachten. Als projectleider draag je zorg voor het bewaken van de veiligheid, kwaliteit, risico's, voortgang en kosten.

Je profiel

Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding of beschikt over dit werk- en denkniveau. Hiernaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring met multidisciplinaire werken. Je bent bekend met zowel publieke als industriële opdrachtgevers en bent technisch en commercieel onderlegd. Als persoon ben je in staat mensen te coachen en te motiveren, ben je analytisch, neem je verantwoordelijkheid en heb je leidinggevende capaciteiten. Je bent besluitvaardig, kostenbewust en resultaatgericht, gedreven, enthousiast, heb je oog voor mensen en ben je oplossingsgericht.

Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven en bestaat inmiddels 90 jaar. Ruim 2.000 medewerkers maken samen ruim 532 miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma's voor jou.

Samenwerking, ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vertrouwen zijn onze sterke kanten.

Ons aanbod

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt ruimte voor een eigen inbreng en kunt jezelf ontwikkelen in professionele maar informele sfeer.Functie:projectleider straal
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Mourik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Projectleider Straal Van Mourik 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures