Vacature Storemanager

Storemanager in s-Gravenzande

About us

Meer details

Adres

Bakkerstraat 63 , 6811 EK Arnhem

Match criteria

Gewenst aantal uren

  • 38 uur
Apply for this job

Storemanager

Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Kom jij voor 38 uur per week ons team versterken?

A day @ America Today

Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Nadat je jouw crew een warm welkom hebt gegeven, begin je de dag weer vol energie! Tijdens de 'dag-opstart' bespreek je de targets. Met jouw leidinggevende vaardigheden en commerciële inzicht voer je verschillende werkzaamheden uit en ben je eindverantwoordelijke voor de store. Uiteraard staat de klant in alles centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers . Je beheert de geld- en goederenstroom en de voorraad en je bent verantwoordelijk voor de (personeels-)administratie . Aan de hand van visual merchandise guidelines maak je de store zo aantrekkelijk mogelijk. Het commerciële succes van jouw store (KPI's) is jouw verantwoordelijkheid! Daarnaast geef je leiding aan je team en begeleidt en coacht hen waar nodig. Beoordelings- en functioneringsgesprekken worden door jou gevoerd en je organiseert meetings met je team. Ook ga je je bezighouden met recruitment wanneer er een nieuwe crewmember voor je team gezocht moet worden.
De hele dag ben je omringd door gedreven collega's, nieuwe en vaste klanten en een collectie die gebaseerd is op de American College Lifestyle. Je zit geen moment stil, want naast het harde werken ga je vooral een hele leuke tijd beleven bij America Today!

Apply for this job

Share:Functie:storemanager
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met America Today via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures maassluis
  2. Storemanager America Today 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures