Vacature Vakantiekrachten

Vakantiekrachten in Delft

Bakker Suikerbuik

VACATURES VOOR DIVERSE FUNCTIES - OOK VAKANTIEKRACHTEN GEZOCHT

VAKANTIE KRACHTEN

Voor verschillende afdelingen zoeken wij nog vakantiekrachten! Ben je minimaal 3 weken beschikbaar en steek je graag de handen uit de mouwen, kom dan lekker werken in de zomer. Je werkt in een jong en gezellig team. En er is een mogelijkheid om na je vakantie te blijven werken in de weekenden. of kom even langs en vraag naar Mylène.

BONUS: Werk je als vakantiekracht minimaal 4 weken in de zomer van 4 dagen per week, dan ontvang je een extra BONUS.

HULP BEDIENING

Ben jij een scholier of student (16 jaar of ouder) en zoek je een leuke baan voor in het weekend (en of een doordeweekse dag) ; solliciteer dan voor deze functie. Je taken bestaan uit het serveren van koffie's, andere drankjes, lunch en taartjes. Het leegruimen en schoonmaken van de tafels en de ruimte. Je komt te werken in onze lunchroom en op ons gezellige terras met terrasboot.

Ervaring is geen vereiste maar:

- Je bent minimaal één weekenddag beschikbaar

- Vind het leuk en prima om in de (school)vakanties ook doordeweeks extra te werken.

- Je steekt graag de handen uit de mouwen en vind het dus niet erg om mee te helpen met opruimen en schoonmaken

- Je hebt er plezier in om met mensen om te gaan

- Je spreekt minimaal Nederlands en Engels

of kom even langs en vraag naar Mylène

HORECA MEDEWERKER BEDIENING

Voor de zondag (en indien mogelijk ook doordeweeks) zoeken wij een horeca medewerker. Als bedieningsmedewerker neem je bestellingen op, maakt de drankjes klaar, rekent af maar verkoopt ook lekker gebak in onze bakkerij. Het is een veelzijdige functie waarbij je op veel verschillende onderdelen binnen het bedrijf wordt ingezet. Geen dag is saai!

Graag vertellen wij je meer over deze functie, dus solliciteer gauw en we plannen een kennismakingsgesprek in.

ALLROUND HORECA MEDEWERKER

Als allround medewerker heb je een uitdagende baan en ben je overal inzetbaar. Het ene moment help je een klant die gebakjes koopt om op het werk te trakteren, het volgende moment neem je bestellingen op aan tafel bij buitenlandse toeristen die komen lunchen en zo sta je weer een mooie latte macchiato te bereiden bij het espresso apparaat.

Wij bieden een uitdagende allround parttime functie aan voor ong. 24 tot 28 uur per week. Beloning volgens de Horeca cao, gerichte cursus mogelijkheden en groeimogelijkheden. Horeca ervaring is niet vereist.

Functie-eisen:

- Affiniteit met de foodbranche

- Klantvriendelijk en gastgericht

- Flexibel

- Inzetbaar doordeweeks en op zondag

- Minimaal Nederlands en Engels sprekend (extra taal is een pré)

- Collegiaal

- Verantwoordelijk

- Steekt graag de handen uit de mouwen

- Enthousiast en een opgeruimd karakter

t.a.v. Mylène.

Je hebt geen ervaring nodig, maar moet het gewoon leuk vinden om te doen. Verder is het wel belangrijk dat je schoon en netjes werkt, minimaal 1 weekenddag beschikbaar bent en 16 jaar of ouder bent. Ben je student en ook doordeweeks beschikbaar, solliciteer gerust op deze gezellige functie! En wie weet hou jij binnenkort alle pannetjes omhoog.

Over ons

Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt.
In die relatief korte tijd is de bakkerij voor veel Delftenaren en toeristen een populair plekje om te genieten van een kopje thee met vers gebak.Functie:vakantiekracht
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bakker Suikerbuik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures maassluis
  2. Vakantiekrachten Bakker Suikerbuik 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures