Zelfstandig werkend kok
Euromast Horeca BV |
Horeca / Toerisme / Recreatie|
Rotterdam |
32-38 uur
Euromast Horeca BV
Horeca / Toerisme / Recreatie
Rotterdam
32-38
WIJ ZOEKEN EEN ZELFSTANDIG WERKEND KOK
De Euromast is het icoon van Rotterdam. Met een adembenemend uitzicht over de stad creëren de medewerkers van de Euromast een unieke ervaring; vanaf de receptie tot in onze Brasserie en in een van onze zalen. De Euromast is een zeer dynamische organisatie met een informele werksfeer en een hoog ambitieniveau, vooral op de vakgebieden culinair, service en gastvrijheid.
De afdeling De keuken is verantwoordelijk voor de culinaire verzorging voor gasten in de Brasserie en de zalen. De combinatie van een druk bezochte brasserie in combinatie met het hoge ambitieniveau zorgt ervoor dat het werken in de keuken nooit saai is. Voor deze afdeling is de Euromast op zoek naar een enthousiaste kok die van aanpakken weet. Als zelfstandig werkend kok ben je werkzaam onder leiding van de Executive Chef de Cuisine en zijn assistenten.
De functie Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor:
- Bereiden van gerechten/ gerechtgedeelten volgens recept en planning;
- Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden van ingrediënten, maken van beslag of deeg, klaarzetten van kant en klare gerechtgedeelten;
- Beoordelen van te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d;
- Doorgeef gereed maken van bestellingen volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half) fabricaten;
- Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en machines. Signaleren van bijzonderheden/mankementen aan directe chef en afvoeren van afval.
Jouw profiel Als zelfstandig werkend kok voldoe je aan het volgende profiel:
- Minimaal MBO werk- en denkniveau met relevante vakopleidingen (SVH);
- Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Kennis van hygiëne voorschriften (HACCP);
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Een goed gevoel voor humor;
- Professionaliteit, klantgericht en kwaliteitsbewust.
Dit bieden wij: - Gezellig en gedreven team;
- Een flexibel werkrooster die minimaal twee weken van te voren wordt gecommuniceerd waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met jouw voorkeuren;
- Salaris op basis van ons eigen loonhuis, gebaseerd op leeftijd en/of ervaring + maandelijks uitbetaalde fooi.
- Vakantiegeld en reiskostenvergoeding vanaf 7,5 km;
- Jaarlijkse personeelsactiviteiten/uitjes;
- Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; hierbij bieden wij mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen;
- Management om van te leren en mee te praten, maar ook om mee te lachen;
- Een leuke bonus als je nieuwe collega's aandraagt;
- Gratis entree en 15% personeelskorting op een diner voor 4 personen;
- Gratis toegangskaarten voor o.a. diergaarde Blijdorp voor jou én vier anderen.
Solliciteren Voel jij je aangesproken? Wacht niet langer en stuur ons een motivatiebrief met CV. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling HR, telefoonnummer .
Heb jij interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: Zelfstandig werkend kok, Vacature, Horeca / Toerisme / Recreatie, Horeca / Toerisme / Recreatie, Zuid-Holland, Rotterdam
Euromast Horeca BV
Functie: | zelfstandig werkend kok |
Startdatum: | 04-06-2024 |
Ervaring: | Ervaren |
Educatielevel: | MBO |
Contracttype: | Vast |
Salaris: | onbekend – onbekend |
Uren per week: | 32 – 38 |
Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Euromast Horeca via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.