Vacature Algemeen Bestuurslid

Algemeen Bestuurslid in Schiedam

Muziekvereniging Sint RadboudMuziekvereniging Sint Radboud

Algemeen Bestuurslid

Een creatieve en flexibele denker zou een geweldige aanvulling op ons bestuur zijn. Daarom nodigen wij naast de orkestleden, koorleden en vrienden van de vereniging ook andere geïnteresseerden van harte uit om te solliciteren voor deze functie.

De functie vraagt een paar uur per week van je tijd, en je aanwezigheid wordt verwacht bij de maandelijkse bestuursvergaderingen. De exacte verantwoordelijkheden en invulling van de taken zullen in overleg met jou en het bestuur worden bepaald. Wat je in ieder geval weet, is dat je een impact zult maken op de verdere groei van onze muziekvereniging en onze communitie in en om Schiedam!Functie:algemeen bestuurslid
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Muziekvereniging St. Radboud via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures maassluis
  2. Algemeen Bestuurslid Muziekvereniging St. Radboud 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures