Vacature Analytisch chemisch laborant (5-ploegendienst)

Analytisch chemisch laborant (5-ploegendienst) in Europoort Rotterdam

In deze functie zul je op het laboratorium van een petrochemisch bedrijf je bezig houden met het controleren van verschillende soorten olie. Dit ga je doen met verschillende technieken waaronder HPLC, GC, ICP, KF, pourpoint, viscositeitsbepaling en vlampunt. Een hoop verschillende chemische technieken en analyses dus, waarmee je allemaal kennis gaat maken. De resultaten hiervan geef je nauwkeurig door en hiermee zorg je dat het bedrijf de beste dienst en producten kan leveren. 

De functie is in de 5-ploegen dienst, waardoor je ook nachtdiensten zult moeten doen. Bereidheid om dit te doen en eigen vervoer zijn dus een must!Functie:Analytisch chemisch laborant (5-ploegendienst)
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2100 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of 020 303 21 20. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Analytisch chemisch laborant (5-ploegendienst) Science at Work Staffing BV 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures