Vacature Groepsleerkracht middenbouw

Groepsleerkracht middenbouw in Maassluis

Maassluis, met zijn prachtige havens en historische architectuur, biedt een schilderachtige achtergrond voor een toegewijde Groepsleerkracht middenbouw. In deze stad, waar traditie en moderne voorzieningen hand in hand gaan, kun je de honger naar kennis bij elk kind voeden.

Dankzij jouw expertise en betrokkenheid kunnen de leerlingen van Maassluis een solide basis leggen voor hun verdere ontwikkeling. Je biedt ze niet alleen academische begeleiding, maar helpt ze ook hun plek te vinden in de wereld. Als je voelt dat je een blijvende impact wilt maken in het onderwijs en de toekomst van de leerlingen in Maassluis positief wilt vormen, dan is dit je uitgelezen kans.

Match

 • Jij bent twee of meer dagen beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een pabo-diploma;
 • Je bent didactisch en pedagogisch onderlegd;
 • Je woont in regio Maassluis en wil daar ook graag werken. Klinkt dit je als muziek in de oren? Reageer snel! Dan drinken we samen een (digitale) kop koffie of thee.

Wat bieden wij jou?

 • Natuurlijk een salaris volgens het onderwijs cao. Ben jij zzp’er? Dan is het salaris afhankelijk van jouw kennis, kunde en ervaring;
 • Met de auto of openbaar vervoer naar je werk? Geen probleem. Je krijgt van ons een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Leuke collega’s waar je altijd mee kunt sparren;
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Een coach die er met de juiste ondersteuning en begeleiding voor zorgt dat je iedere dag met een grote glimlach naar je werk gaat.


Functie:Onderwijsgevenden in het basisonderwijs
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DIT IS WIJS via yannick.dijk@ditiswijs.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://ditiswijs.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Groepsleerkracht middenbouw DIT IS WIJS 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures