Vacature Controller

Controller in De Lier

Voor een klantrelatie van ons zijn we op zoek naar een Controller die het team wil komen versterken. Jij wordt verantwoordelijk voor een bedrijf in Barendrecht, de Finance afdeling werkt voornamelijk vanuit De Lier.

Functie omschrijving

In jouw rol vertel je niet alleen het verhaal achter de financiële cijfers en bijbehorende risico's, maar lever je ook een kritische bijdrage aan de strategische besluitvorming. Je neemt het initiatief in het ontwikkelen van analyses en inzichten en voorziet het management van waardevolle sturingsinformatie vanuit jouw expertise. Als centraal aanspreekpunt daag je zowel de directie als het commerciële team van onze klantrelatie uit om op basis van betrouwbare data weloverwogen beslissingen te nemen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het (samen) uitvoeren van één of meerdere groepsbrede projecten.

Je speelt een sleutelrol in de financiële administratie en rapportage voor diverse bedrijven binnen de groep. Deze dynamische functie omvat alle facetten van administratieve werkzaamheden en interne controles. Je bent ook verantwoordelijk voor het verzorgen van maandelijkse managementrapportages en de btw-aangiftes, evenals het verzamelen van documentatie voor de accountantscontrole.

Je wordt onderdeel van een gedreven team, waar een informele, open en directe samenwerkingscultuur heerst. Het team steunt elkaar en streeft ernaar samen succesvol te zijn.

Heb je ambities? Onze klantrelatie ondersteund je in je huidige functie met actieve coaching en biedt je de kans om veel te leren van ervaren collega's binnen de organisatie. Samen met onze klantrelatie bespreek je jouw ontwikkelingspad en bieden zij, in overleg, mogelijkheden voor trainingen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

 

Functie-eisen

Je brengt een combinatie van nauwkeurigheid, enthousiasme, en een flexibele werkhouding mee. Je bezit een sterk analytisch vermogen en een diepgeworteld gevoel voor verantwoordelijkheid, waardoor je zowel zelfstandig als in samenwerking met collega’s als sparringpartners uitstekend functioneert.

Jouw proactieve houding en sterke communicatieve vaardigheden complementeren je profiel. Een afgeronde financiële opleiding op HBO of WO niveau is vereist, en hoewel werkervaring een pluspunt is, is het geen noodzakelijke voorwaarde.

Organisatie

Onze klantrelatie is een écht familiebedrijf waar ze met passie, kennis en kunde groenten en fruit importeren en exporteren. Ze zijn recht door zee, positief en houden van aanpakken.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een mooi arbeidsvoorwaardenpakket bij onze klantrelatie. Onder andere:

  • Een salaris tussen de €3.300 en €5.500 euro, afhankelijk van jouw kennis/ervaring;
  • 26 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer;
  • Pensioenregeling;
  • Fietsplan;
  • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

CultuurFunctie:manager finance & control
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3300 – 5500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via k.bouten@personato.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://personato.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Controller Personato 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures