Vacature Inside Sales Representative

Inside Sales Representative in Maasdijk

Inside Sales Representative

Snap jij wat customer succession betekent en welke invloed jij daarin hebt?

Bij Ridder werken we samen aan duurzaamheid in de agrofoodsector, wereldwijd. Als belangrijke speler in de internationale tuinbouwsector creëren wij innovatieve oplossingen die telers helpen om voedsel en bloemen duurzamer te produceren. We zijn een innovatief familiebedrijf, volop in ontwikkeling, dat klaar staat met de kennis en expertise van onze 350 medewerkers voor al onze klanten. Waar dan ook ter wereld.

In deze veelzijdige (A tot Z) rol ben je als commerciële duizendpoot werkzaam binnen ons Sales Team. Dit betekent dat je de wens van onze klanten duidelijk in kaart brengt, en dat je zelfstandig offertes en orders kunt opstellen. Je werkt aan het uitbouwen van de vertrouwensrelatie met onze bestaande relaties en daarnaast zoek je actief naar nieuwe klanten. Kwaliteit, ownership en snelheid van handelen zijn jouw handelsmerk. Je stelt alles in het werk om je klant zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien. Je bent verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige afhandeling van offertes, verstrekt en verkrijgt de relevante informatie betreffende verkooporders en je zorgt ook voor een goed lopende verwerking van deze orders. Bij eventuele problemen ben je proactief en stel je alles in het werk om zaken zo soepel mogelijk voor je klant te faciliteren. Verder kun je zelfstandig antwoord geven op eerstelijnsvragen van onze klanten, bij voorkeur ook de juiste technisch adviezen en productinformatie verstrekken. Binnen onze organisatie krijg je de kans om te werken en je te ontwikkelen binnen een sterk groeiende en ambitieuze organisatie. In teamverband wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid, een prettige werksfeer en genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je rapporteert in deze rol aan de Team Lead Inside Sales. Dit verstaan wij onder customer succession!

Je hebt een MBO+/HBO werk-/denkniveau (commercieel/technisch) c.q. door ervaring
Je hebt minimaal 3 jaar praktische commerciële ervaring
Je krijgt energie van mensen helpen, zowel de externe als de interne klant en je loopt warm voor processen slimmer in te richten.
Je denkt probleemoplossend en bent instaat om anderen hierin mee te nemen;
Je beschikt over goede communicatieve en oplossingsgerichte of klantgerichte vaardigheden

Je hebt affiniteit met de tuinbouw sector;
Je hebt bij voorkeur ervaring met Dynamics Business Central en CRM systemen
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Je bent creatief, resultaatgericht, klantgericht en voldoende gevoel voor humor

Goede arbeidsvoorwaarden; marktconform salaris, 25 verlofdagen en 13 ADV dagen en goed pensioen;
Veel ruimte voor jouw visie en initiatief;
Wil jij je persoonlijk verder ontwikkelen? Dan bespreken wij samen het plan
Standplaats Maasdijk
Mogelijkheid tot internationale ervaring

Zin om te innoveren en experimenteren met innovatieve technologie voor duurzame voedselproductie en samen te bouwen aan een groeiend bedrijf? Solliciteer direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar . Wil je meer informatie, bel dan metFunctie:inside sales representative
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ridder Drive Systems via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Inside Sales Representative Ridder Drive Systems 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures