Vacature Projectmanager Mechanical

Projectmanager Mechanical in Botlek Rotterdam

Jouw uitdaging

Samen met jouw team organiseer jij dat het werk binnen gestelde planning en budget veilig wordt opgeleverd. Tevreden klant op een prachtig georganiseerd werk, dáár gaat jouw mechanical-hart van kloppen! 

Wat ga je doen

Sinds 2017/2018 zijn wij aan het bouwen aan onze Mechanical en E&I afdeling. Hiermee zijn wij in staat om onze klanten volledig te ontzorgen in de industriële dienstverlening. Wij hebben al een aantal mooie projecten mogen maken en onze shop is volledig ingericht en operationeel. Er ligt voldoende werk in de regio waardoor wij op zoek kunnen naar een vakvolwassen projectmanager mechnical om ons team verder mee te versterken.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Bewaken en aansturen van de technische en financiële voortang van projecten conform contract en eigen handboek. Hierover wordt maandelijks gerapporteerd;
 • Draagt zorg voor een optimale bezetting op het project, gestuurd op de talenten van onze medewerkers;
 • Bijdrage leveren aan het verder opzetten en uitbreiden van de afdeling Mechanical;
 • Ziet toe op commerciële ontwikkelingen bij de opdrachtgever en werkt samen met de Department Manager Mechanical om toekomstige samenwerking bij de opdrachtgever te waarborgen.
 • Mede stimuleren van het veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn.

Verder ben je een echte sparringpartner voor je collega’s en vindt je het leuk om mee te bouwen aan de opzet van een afdeling. Jouw kritische noot wordt gewaardeerd!

Wat breng je mee

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantal jaar ervaring als eindverantwoordelijke op Mechnical projecten in de industrie;
 • Goed in zowel de Nederlandse als de Engelse taal in het vakgebied;
 • Een generalist die de bedrijfsprocessen kan overzien, een gezonde dosis overtuigingskracht bezit en het leuk vindt om met een team ergens naar toe te werken


Functie:Projectmanager Mechanical
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Freelance
Salaris:3500 – 6500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ansinger via m.bakker@ansinger.eu of 626066480. Of bezoek hun website http://www.ansinger.eu/.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Projectmanager Mechanical Ansinger 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures