Vacature Quality Coördinator

Quality Coördinator in De Lier

Quality Coördinator

Rijk Zwaan

Quality Assurance

De Lier, Netherlands

Posted on Friday, December 15, 2023

Apply

Hoe ziet jouw functie als Quality Coördinator bij Rijk Zwaan eruit?

Als Quality Coördinator binnen het Supply Chain Cucurbits & Lettuce team ben je verantwoordelijk voor de oplevering van zaden die voldoen aan de kwaliteitseisen van Rijk Zwaan. In deze rol werk je nauw samen met de Logistiek Specialist (Planner), Productie Specialist en de afdeling Quality Management. Daarnaast houd jij je bezig met:
 • Dagelijkse coördinatie en planning vanaf het moment van binnenkomst van onze zaadproducties tot aan de levering
 • Beoordelen en interpreteren van de kiemkracht-, zaadgezondheid-, zaadzuiverheid en ras echtheid toetsen
 • Analyseren van deze data voor continuous improvement doeleinden
 • Adviseren en prioriteren van bewerkingsprocessen om het maximale rendement uit onze groentezaden te halen

Wat jij meebrengt:

Je bent evenwichtig, stressbestendig en kan complexe informatie overzien en analyseren. Verder ben je kritisch, proactief en durf je besluiten te nemen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kan gerichte vragen stellen om de juiste informatie op te halen en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent teamgericht en hebt affiniteit met de tuinbouw. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:
 • Een afgeronde hbo opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Logistiek, Levensmiddelentechnologie (Food Technology) of Quality Management
 • Enige werkervaring op gebied van kwaliteitscontrole
 • Kennis van en ervaring met ERP systemen
 • Ervaring met data analyse

Wat kun je van ons verwachten?

Als Quality Coördinator ga je deel uitmaken van het Cucurbits & Lettuce team op de Supply Chain afdeling. Het team bestaat uit 18 collega's en de afdeling bestaat uit ruim 60 specialisten die verantwoordelijk zijn voor de beschikbaarheid van de zaden van onze groentegewassen op het juiste moment, de juiste plaats en de juiste kwaliteit. Naast een mensgerichte en dynamische werkomgeving met een lange termijn visie en gefocust op kwaliteit, bieden wij jou graag:
 • Direct een vast contract
 • Goed salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy
 • Goede balans tussen werk en privé

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op 'Solliciteer' om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan (Advisor Human Resources).

Functie:quality coördinator
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HortiHeroes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Quality Coördinator HortiHeroes 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures