Vacature Zorgondersteuner

Zorgondersteuner in Maassluis

Zorgondersteuner

15 tot 20 uur per week

Je helpt met het eten en drinken in de huiskamers en voert huishoudelijke werkzaamheden uit. Voor deze functie heb je geen diploma nodig. Je kunt doorgroeien tot Zorgassistent of Helpende.

0 tot 36 uur per week

Iedere cliënt heeft andere behoeften. Daar weet jij op in te spelen! Je krijgt van ons een interne cursus zodat je zonder speciale opleiding ook medicatie mag delen. Je kunt doorgroeien tot Verzorgende IG.

Solliciteervaste baan

Solliciteerflexteam

Verzorgende IG

DrieMaasHave

Stadsmolen 101
3146 CT Maassluis

DrieMaasHave is een sfeervol en modern verpleeghuis en winnaar van de Gastvrijheidszorg met sterren - award, ofwel de Michelin van de zorg! DrieMaasHave is daarnaast specialist in dementie op jonge leeftijd en aangewezen als expertisecentrum in de regio. DrieMaasHave ligt in de gezellige Molenbuurt in Maassluis, dichtbij het OV en met gratis parkeren voor de deur.

De Tweemaster

Vondelpark 2
3141 CJ Maassluis

De Tweemaster is onlangs volledig gerenoveerd en biedt een warm thuis aan ouderen met dementie, palliatieve zorg en heeft een dagbesteding.

Voor de vrije vogels die graag onderweg zijn en lekker zelfstandig kunnen werken, biedt ons thuiszorgteam Maassluis de ideale thuisbasis. heeft altijd ruimte voor bevlogen Helpenden en Vig'ers. Meer weten over misschien wel jouw toekomstige werkplek? Je vindt haar story hier .

Wat wij doen voor jou

  • We bieden je een leuke en betekenisvolle baan;
  • Je ontvangt een mooi salaris op basis van de CAO VVT ;
  • Je ontvangt óók een volledige 13 e maand en maar liefst 8% vakantiegeld ;
  • En onregelmatigheidstoeslag als je 's avonds of in het weekend werkt;
  • We bieden een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn ;
  • Je krijgt een uitstekend toekomstperspectief en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden op basis van jouw diploma's, kennis en ervaring. Wil je al iets weten vóórdat je solliciteert? Aarzel dan niet om alvast contact met ons op te nemen via of .

Argos Zorggroep

Ouderenzorg? Wij noemen het nieuwerezorg. Door steeds te kijken hoe we kunnen vernieuwen, door in te zetten op technologie en door volop ruimte te geven voor jouw ontwikkeling en werkplezier. Of je nu vastigheid zoekt in één van onze hechte teams of in onze flexteams zelf bepaalt wanneer, waar en hoeveel je werkt: We staan we altijd open voor jouw ideeën over de zorg van morgen. Want ouderenzorg is niet grijs maar juist vol kleur!Functie:zorgondersteuner
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Argos Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Zorgondersteuner Argos Zorggroep 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures