Vacature Service Engineer

Service Engineer in Maassluis

Logo SAPHIRE CTC

 • Over SAPHIRE

(Junior) Service Engineer

Service Engineer Rogier

Onze gave trainingsobjecten installeren en onderhouden. Dát is jouw uitdaging!

Het neerstorten van een helikopter, het zinken van een schip tot een uitslaande brand. Allemaal levensbedreigende situaties! Maar ook situaties waarvoor professionals getraind moeten worden om zo te weten hoe te handelen in deze situaties. Als (Junior) Service Engineer start je bij SAPHIRE-CTC als volwaardig onderdeel van ons enthousiaste team en houd je je bezig met het onderhouden en repareren van onze allerhande trainingsmodules/oefenobjecten voor de brandweer-, maritieme-, Defensie-, luchtvaart- en industriesector. Ervaring of geen ervaring; binnen deze rol vind je alle uitdaging die je zoekt. Hierbij kun je denken aan besturingselektronica in simulatoren en complete nagemaakte oefenomgevingen maar ook losse objecten zoals auto's, helikopters, gebouwen en industrieobjecten etc.


Wat ga je doen als (Junior) Service Engineer bij SAPHIRE-CTC?

Bij SAPHIRE-CTC gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Wij halen energie en voldoening uit het opleveren van een goed totaalproject. Dat maakt ons trots! Wij werken als één team waarbinnen iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt. In de functie van (Junior) Service Engineer speel jij daar een enorm belangrijke rol in. Als basis voor onze trainingsunits gebruiken wij containers maar gezien onze projecten allemaal klant specifiek zijn, is geen project hetzelfde. Lekker gevarieerd dus! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud aan bestaande objecten. Lukt het je niet om een storing direct op te lossen? Dan denk je actief mee in de vervolgplannen. De focus ligt hierbij op besturingselektronica en brandertechniek.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring is het ook mogelijk om onze objecten in bedrijf te stellen op locatie. Groeimogelijkheden genoeg dus! Je zult starten onder de hoede van onze ervaren Service Engineer om jou alle kneepjes van het vak te leren. Je zult naar onze klanten reizen in zowel Nederland als daarbuiten waarbij je vooral actief zult zijn in Noord-West Europa (Frankrijk, België en Duitsland)

Wat bieden we jou?

Bij SAPHIRE-CTC zijn we meer dan alleen collega's. Samen met jou gaan we voor een gezamenlijk doel en dat is de beste zijn in wat we doen. We lachen met elkaar en leren van elkaar. We zijn kritisch en gaan voor kwaliteit. Als Junior Service Engineer laten we je meegroeien met onze mooie organisatie en bieden we je de mogelijkheid om een echte specialist te worden. Daarnaast bieden we een gevarieerd arbeidsvoorwaardenpakket en volgen hierin het CAO Klein Metaal. Wanneer je bij ons start kun je in ieder geval het volgende verwachten:

 • Een bruto startsalaris tot € 4.000,00 afhankelijk van kennis en ervaring;
 • De vrijheid om je te ontwikkelen en eigen projecten op te pakken en in te delen;
 • Volgen van diverse functie gerelateerde opleidingen en cursussen;
 • Gezelligheid en nieuwe vriendschappen;
 • Het bezoeken van mooie binnenlandse en buitenlandse klanten;
 • Werken aan prachtige, toonaangevende technische projecten;

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend iemand met twee rechterhanden. Je hebt technisch inzicht waarin elektrotechniek de basis is. Besturingstechniek en brandertechniek hebben jouw interesse en je wilt je graag ontwikkelen tot een echte specialist. Creativiteit, zelfstandigheid en een proactieve werkhouding is wat we zoeken. Daarnaast zoeken we iemand die:

 • In het bezit is van een geldig rijbewijs B;
 • Een afgeronde MBO-opleiding heeft in de richting van Elektrotechniek of aanverwant;
 • Affiniteit heeft met PLC's;
 • Communicatief vaardig is; iedereen maakt fouten, maar misschien nog belangrijker dat je niet schroomt om je fouten te delen met je collega's.
 • Avontuurlijk is. Je vindt het leuk om af en toe naar het buitenland te gaan voor een klus.

Interesse?

Mooi! Graag komen we met je in contact. Enerzijds om je meer te kunnen vertellen over onze organisatie en de mogelijkheden. Anderzijds zijn we erg benieuwd naar jouw verhaal! Gelijk solliciteren kan door je CV en of motivatie te sturen naar . Eerst even vrijblijvend contact, dat kan ook! Neem contact op met via .


Become a creator!

Logo SAPHIRE CTC
Functie:service engineer
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saphire via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures maassluis
 2. Service Engineer Saphire 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures