Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Maasdijk

+31 (0)174 248632

nl

VACATURES
ALWECO levert en installeert bij telers wereldwijd scherminstallaties van hoge kwaliteit. Wij begeleiden projecten volledig zelf, van de verkoop tot het laatste boutje. Als we een afspraak hebben met een klant, komen we die na. Is er een probleem? Dan lossen we dat op, wat daar ook voor nodig is. Dankzij deze basisprincipes is ALWECO uitgegroeid tot een hooggewaardeerd bedrijf.

Bij ALWECO is iedereen gelijkwaardig. Van de stagiair tot de directie, iedereen wordt gewaardeerd om wie hij of zij is en wat hij of zij toevoegt aan ALWECO. We werken met elkaar aan datzelfde doel: hoogwaardige scherminstallaties leveren over heel de wereld.

We get it done! Al meer dan 35 jaar en nog steeds groeiende. We zijn dan ook op zoek naar :

SERVICEMONTEUR

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de servicewerkzaamheden aan onze scherminstallaties in Nederland en België. Je werkzaamheden bestaan uit reparaties, verhelpen van storingen en preventief onderhoud.

Bij interesse of voor meer info graag contact opnemen met of .

Wat ga je doen?
Het onder leiding van een ervaren voorman monteren van diverse types scherminstallaties in binnen- en buitenland.
Bij interesse of voor meer info graag contact opnemen met of .

Functie:servicemonteur
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alweco Scherminstallaties Int. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Servicemonteur Alweco Scherminstallaties Int. 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures